3 gode råd til at forbedre dit CV for at lande drømmejobbet

Et CV har til formål at hjælpe enhver arbejdsgiver med at skabe overblik over din jobprofil og dermed hurtigere få sorteret ud iblandt ansøgningerne. Et godt CV er derfor nøglen til at lande dit drømmejob. Men hvordan skriver man lige et godt, kortfattet og præcist CV?

Lyt til lydbøger for at blive klogere

Som sagt er det vigtigt, at du har de rette kompetencer og den fornødne viden til den stilling, du søger. Vil du gerne blive klogere, udvide dine horisonter og forbedre din paratviden? En alternativ måde du kan tilegne dig ny viden på, det er ved at lytte til lydbøger. Der findes mange lydbøger online i form af faglitteratur, økonomibøger og lydbøger om forretning og personlig udvikling. Der er altså rig mulighed for at blive klogere på din egen udvikling og ikke mindst tilegne dig mere viden ved at lytte til lydbøger – alt imens du slapper af på sofaen derhjemme.

Tag på kurser for at tilegne dig ny erfaring og viden

Har du ikke tilstrækkelig med erfaring, og besidder du ikke de rette kompetencer indenfor den stilling, du søger, så kan det resultere i, at du bliver valgt fra. Det kan du undgå ved hele tiden at tilegne dig ny viden ved eksempelvis at tage på kurser. Det skal naturligvis være jobrelevante kurser, men det kan i høj grad betale sig at investere både tid og penge på kurser.

Sørg for at målrette dit CV til det job, du søger

Et godt CV er målrettet lige netop den stilling, du søger. Vil du aflevere ansøgninger til flere stillinger, er det derfor en god idé at ændre lidt i CV’et for hvert job, du søger. Det vil gøre CV’et langt mere relevant for læseren – altså i dette tilfælde arbejdsgiveren – særligt når det gælder relevante kompetencer, erfaringer og uddannelser.