3 gode råd til organisering af børnenes ting og sager

Ting og sager kan hurtigt godt ende op med at ligge at flyde rundt omkring på børneværelset, måske endda i hele hjemmet. Hvis I er en travl familie med små børn, så kender I nok også til den følelse af at børnenes tøj og legetøj ville kunne have godt af, at blive organiseret en smule mere og sat i en form for system. Heldigvis findes der gode råd til hvordan du nemt kan sætte tingene på børneværelset i et smart system.

Undgå glemt tøj i daginstitutionen

Nogle gange kan man som forældre til små børn godt komme ud for at noget af børnenes tøj ender op i daginstitutionens glemmeklasse, og ligger der lang tid. Det kan undgås, ved at der er navnemærker i noget af det tøj, som barnet har med sig i vuggestue eller børnehave. Det er en hurtig og nem måde til at sikre sig, at tøjet hurtigt finder sin ejer. For eksempel er onlinebutikken ikastetiket.dk forhandler af forskellige slags mærker til mange formål.

Tænk i systemer af bokse

Når det handler om legetøj, så kan det godt være noget af det på børneværelset som fylder rigtig meget, og som hurtigt kan ligge at flyde uhensigtsmæssigt. En effektiv og nem måde at løse dette problem, er ved at købe forskellige former for bokse i forskellige størrelser. I disse bokse, kan du sortere børnenes legetøj, og herigennem skabe et system, der skaber overblik. Her kan klistermærker fra Ikast etiket også bruges.

Skab principper for opbevaring

Hvis tingene hober sig op, kunne du overveje at skabe nogle regler eller principper for hvornår det er tid til at sende ting videre til genbrug eller helt smides ud, alt efter stand. Du kan finde genbrugsbutikker landet over, som vil kunne få meget ud af de ting, I ikke længere har behov for.