Arne Jacobsen Svane – dansk design til dagligstuen

Leder du efter et flot møbel til at pryde stuen? Ønsker du dig noget moderne dansk design, som man måske endda kan sidde i og fysisk nyde? Så er det måske Arne Jacobsen Svane, som du bør tage et kig på.

Arne Jacobsen tegnede den smukke Svanen stol i 1958 til lobby og loungeområderne på SAS Royal Hotel i København. Designet har ingen lige linjer, men består af indbydende organiske og bløde former, der understøtter stolens simplicitet og stærke arkitektoniske appel. Det er en simpel designet stol, som af den grund passer ind i langt de fleste danske hjem. Hvis du leder efter en lækker stol, som er moderne i mange år frem, og som du derfor kan have glæde af i lang tid, så er en Arne Jacobsen Svane uden tvivl den bedste løsning for dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din Arne Jacobsen Svane.

Design din helt egen og unikke Arne Jacobsen Svane

Det fede ved denne type stol er, at du kan få lov til at designe den helt efter dit hoved. Der findes nemlig en masse forskellige typer materiale og farver, som du kan vælge at få din Arne Jacobsen Svane fremstillet i.

Det helt klassiske materiale er Classic læder, som er en slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. Du kan med stor fordel også vælge en af de mest eksklusive lædertyper på markedet, som er Elegance. Dette er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Til sidst kan du også vælge at få din Arne Jacobsen Svane i Soft læder, som er en mellemting mellem de to andre. Denne type læder har en overflade med et absolut minimum af fejl og ar i dyrets hud.

Du kan naturligvis også vælge at få fremstillet din Arne Jacobsen Svane i stof, hvis ikke læder er det ønskede materiale. Uanset hvad du er på udkig efter, så er der med garanti noget for enhver smag.