Badeanstalten har ansigtsskrub og badeolie

I en travl hverdag, hvor alt skal gå op i en højere enhed, er det vigtigt at huske engang imellem at trække stikket. Det har du mulighed for med skønne krops- og hudplejeprodukter fra www.badeanstalten.dk, hvor mange allerede har fundet de helt rigtige produkter til deres hud og behov. Hjemmesiden er et univers af velvære og selvkærlighed, som du kan dykke ned i. Gå på opdagelse mellem de mange sortimenter af bl.a. lækker ansigtsskrub eller blødgørende badeolie m.m. – det hele i høj kvalitet. Hos Badeanstalten er dit mentale og fysiske helbred højeste prioritet og det, de fremstiller deres produkter for.

Få blød hud med en ansigtsskrub fra Badeanstalten

Har du brug for et produkt, der kan friske dig op? Hos Badeanstalten finder du et imponerende udvalg af ansigtsskrub. Med en skøn og naturlig ansigtsskrub fra sortimentet er du sikker på at have ansigtspleje, der går ind og renser din hud fra urenheder og skidt, så din hud efterlades glat, blød og frisk. Du kan både bruge ansigtsskrub i forbindelse med brusebad, eller når du har god tid til at holde wellness dag for dig selv. Det er dog ikke kun ansigtsskrub, du finder i udvalget af ansigtspleje. Derfor kan du nemt supplere dit udvalg af ansigtspleje derhjemme ved at købe enten ansigtsmaske, -serum eller -creme med, når du har fundet den ansigtsskrub, der falder mest i din smag. Mulighederne er mange her, hvor de ved alt om, hvad din hud har bedst af.

Køb en lækker badeolie til at slappe helt af

Det er dog ikke kun ansigtet, der har brug for velvære og produkter. Derfor finder du mange forskellige typer af kropspleje hos Badeanstalten, og badeolie er en af disse. Med badeolie kan du nemt og hurtigt pifte dit bruse- eller karbad op, så det bliver mere luksuriøst og behageligt. Badeolien smøres på huden i badet, hvor den er med til at stimulere og virke afslappende, så du får et rum for afstresning og velvære for dig selv. Udover at blive brugt i badet, egner badeolierne sig også ganske fint som massageolie, så du får mest muligt ud af dit produkt. Vælg mellem badeolier i flere velduftende varianter, heriblandt citrus, lavendel og ingefær. På den måde kan du selv vælge den duft, der virker mest afslappende og rar for dig.

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, du smører din krop og dit ansigt ind i. Hos Badeanstalten forhandler de kun naturlige produkter fremstillet i Danmark med de bedste ingredienser.