20. september 2021

Bæredygtige Resteröds t-shirt

Elsker du en t-shirt, der virkelig bare sidder som den skal? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med en Resteröds t-shirt, får du en t-shirt, der har en klassisk pasform og er behagelig at have på. Der er gået 80 år siden Resteröds startede og selvom det er mange år siden ser vores kroppe stadigvæk ud som de gjorde dengang. Det eneste, der har ændret sig er vores livsstil og designet på vores tøj. Det hele startede tilbage i Resteröds sogn, hvor brødrene Mattsson startede det hele på en symaskine. Det er derfor ikke kun et stykke tøj du har på, det er også et stykke historie. Da brødrene valgte at flytte maskinerne til et gammelt apotek i stedet begyndte det virkelig at tage fart for hele virksomheden, der blev populære verdenen rundt. Er du derfor på udgik efter en behagelig og enkel t-shirt, så er den en Resteröds t-shirt du skal have fat i.

Køb en bæredygtig Resteröds t-shirt

Hos Resteröds har de et princip om at de skal gøre sig fortjent til at eksistere. Derfor går de meget op i bæredygtighed og det kan tydeligt ses på deres Resteröds t-shirt. Virksomheden afhænger meget af jordens ressourcer og det handler derfor om for Resteröds at tilpasse sig miljøet så meget som muligt. De går hele tiden og leger med forskellige tanker omkring, hvordan de kan forbedre deres produkt, bruge nogle andre materialer eller producere tøjet på en anden måde. De gør brug af økologisk bomuld og bambus i deres produktion. De bruger også lidt Lyocell i deres produktion. Lyocell og bambus er to hurtigt voksende ressourcer til produktion af tøj.

Resteröds t-shirt – fokus på CSR

Hos Resteröds er man ikke en større virksomhed så man glemmer sine ansatte, de har stort fokus på at deres personale har et godt arbejdsmiljø. Hvilket godt kan ses i deres Resteröds t-shirt. De arbejder på små fabrikker, der har gode relationer og ekstremt høje CSR standarder. De har også meget fokus på at produktionsfaciliteterne påvirker miljøet på en positiv måde i forhold til de sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter. Gå derfor på opdagelse i udvalget af Resteröds t-shirt.