Beskyt patienterne under vask med vandtætte badeovertræk

For mange er det forbundet med sårbarhed at lade omsorgspersonale vaske dem, når de ikke selv er i stand til det. Med tiden skulle den akavede følelse af at blive badet af en fremmed gerne gå i sig selv, og tilbage står så de praktiske udfordringer med at bade nogen, der ikke har sin fulde førlighed. Hvis problemet er neurologisk, er det én ting. Noget andet er, hvis patienten fx har sit ene ben i gips.

Hvad er der at gøre, når du skal vaske en patient, hvis ikke hele kroppen tåler vand?

Beskyt gipsarme, katetre og sår mod vand

Gips smuldrer ikke, så snart det bliver lidt vådt, som var det papmache. Men kan du undgå at gøre det gennemblødt er det at foretrække. Og du kan fx opnå vandtæt beskyttelse med Impervious, der er badeovertræk, patienten kan få lagt over en arm eller et ben i gips. Du kan også få uniafdækninger til at dække katetre og sår andre steder på kroppen, som klæber sig omkring stedet, der skal dækkes.

EU-godkendte badeovertræk og uniafdækninger

Sidstnævnte er meget nyttige, når en patient har et CVK-kateter, der ikke bare uden videre kan eller bør fjernes. Impervious-badeovertræk og -uniafdækninger er latexfrie og godkendte som medicinsk udstyr efter EU-lovgivning. De kan derfor umiddelbart købes og bruges af omsorgspersonale, når de skal vaske en borger. Med disse produkter kan du både spare tid på badning og beskytte borgeren.

Find badeovertræk til patienter hos Specific Care

Impervious kan du købe hos Specific Care, der også sælger dosisdispenseringsenheder, som borgere kan bruge i eget hjem til at få den rette dosis medicin til den rette tid, uden de selv behøver huske på at tage deres medicin eller stå og skulle dosere selv. Søger du velfærdsteknologier, der kan hjælpe dit omsorgspersonales arbejde og gøre, at du måske sparer mandskabstimer? Tjek hos Specific Care.