Cashmere – af højeste kvalitet

Cashmere er et luksuriøst stof, der længe har været værdsat for sin blødhed, varme og holdbarhed. Deres cashmere er af klasse A, hvilket betyder, at det er af den højeste kvalitet, du kan finde i naturen. Kvaliteten af cashmerefibrene har en direkte indflydelse på stoffets følelse og hvor længe det holder. Deres kashmirgarn er OEKO-TEX-certificeret og spundet i det indre Mongoliet, hvor klimaet producerer nogle af de bedste kashmirgeder af højeste kvalitet. Som følge heraf er vores cashmere let, utrolig blød og ekstremt varm. Så hvis du er på udkig efter et luksuriøst stof, der vil stå sin prøve, er cashmere det perfekte valg.

Cashmere – hvad er det?

Kashmir er en type uld, der kommer fra tibetanske kashmirgeder. Disse geder stammer oprindeligt fra Himalaya, men vandrede til Mongoliet, Tibet og det nordlige Kina med kinesiske hyrder i det 10. og 12. århundrede. Cashmere begyndte langsomt at komme ind på de vestlige handelsruter i det 13. århundrede, da Marco Polo bragte det til Italien. Cashmere blev hurtigt den foretrukne fiber blandt den aristokratiske elite i Italien. I dag er kashmir værdsat for sin blødhed, varme og holdbarhed. Det anvendes i en række forskellige beklædningsgenstande, herunder sweatere, tørklæder og handsker.

Hvad består deres cashmere af?

Kashmir er et luksuriøst materiale, der er perfekt til både varmt og koldt vejr. Deres letstrikkede cashmere er strikket med det tyndeste garn, hvilket gør den let og perfekt til varmere dage. Og deres tungstrikkede cashmere er syet med et tykkere garn, hvilket gør den ideel til koldere vejr. Kashmir er otte gange varmere end fåreuld, men er 33 % lettere, hvilket gør den åndbare, så du ikke oplever overophedning. Deres premium kashmir er af højeste kvalitet, hvilket gør den blød, behagelig og stilfuld. Så uanset om du er på udkig efter en let sweater til foråret eller en tung frakke til vinteren, har deres kollektion af cashmere-tøj noget for enhver smag. Så hvis du står og mangler enten en light- eller heavy strik så hop ind på deres hjemmeside og tjek udvalget ud af deres kashmir produkter.