Disse ting kan gøre dit badeværelse mere funktionelt

Uanset om du har et stort og rummeligt eller et lille og kompakt badeværelse, er det ofte i de flestes interesse at udnytte badeværelses muligheder bedst muligt. Måske du skal spare plads eller renovere badeværelset og optimere det med nye løsninger? Der kan være alverdens grunde til, at du gerne vil gøre dit badeværelse mere smart og brugbart.

I denne artikel får du tre tips til badeværelset, der kan øge funktionaliteten:

Væghængt toiletspand

Selvom en gulv-toiletspand både kan være lille og rummelig, findes der altså andre alternativer til den gulvstående løsning. En toiletspand til væg giver dig muligheden for at benytte dig af vægpladsen og dermed øge gulvpladsen. Der findes mange funktionelle toiletspande til væggen, som med sin foldbare funktion både er en hygiejnisk og praktisk løsning til dit badeværelse.

Håndklædetørrer

En håndklædetørrer hænger direkte på væggen ligesom en toiletspand til væg. Håndklædetørreren øger funktionaliteten på dit badeværelse, da den både mindsker fugtigheden på badeværelset, varmer det op – og bedst af alt: giver varme håndklæder – det er nu meget rart efter et bad, ikke? Du kan finde flere forskellige modeller, store som små, alt efter hvor mange håndklæder, du har behov for at hænge op.

Badeværelsesmøbler med god opbevaringsplads

Det kan være en rigtig god idé at finde badeværelsesmøbler med god opbevaringsplads – det vil sige: rummelige møbler, som har skabslåger eller giver mulighed for organisering med kurve eller hvad du ellers kunne tænke dig. Det er nemlig en god idé at sætte dine krops- og hårplejeprodukter m.m. bag låger eller i kurve, fordi:

  • Badeværelset vil syne større

  • Badeværelset vil være mere organiseret og mindre rodet, hvorfor det også kan være en god idé med både toiletspand til væg samt håndklædetørreren.

  • Du mindsker risikoen for kalkpletter på dine produkter; særligt til dig med et kompakt badeværelse, hvor bruseren er over håndvasken eller toilettet.