Du kan finde både undertag og vandnæser i høj kvalitet hos Profilmetal A/S

Når der skal bygges huse, er det vigtigt at have de rigtige materialer i den rigtige kvalitet. Netop det finder du hos Profilmetal A/S, hvor du er sikret direkte handel fra butik. I deres udvalg kan du bl.a. finde undertag og vandnæser, der begge er nødvendige, når der skal bygges nyt.

Anvend 3-lags undertag til dit nye ståltag

Skal du lægge helt nyt ståltag, så har du behov for det helt rigtige undertag, der beskytter bedst muligt. Du kan hos Profilmetal A/S finde undertag, der produceres på specialmål. Det kan de gøre, da de selv producerer det. Deres undertag er 3-lags og kan fås med helt op til 30 års garanti. Når du skal lægge nyt ståltag, hvor der ikke er et eksisterende tag, anbefales det, at du bruger et undertag i høj kvalitet. Deres undertag er diffusionsåbent, der netop egner sig utroligt godt til ståltage. Et diffusionsåbent undertag gør nemlig, at der kan isoleres helt op under dugen. Er du usikker på, hvordan du skal montere et undertag, så kan du tage ind forbi deres side, hvor de har en detaljeret forklaring. Det er selvfølgelig bedst, at du har forståelse for generel taglægning, når du skal lægge et nyt tag med undertag. Find flere informationer om undertag og andre produkter på profilmetal.dk.

Led vandet væk fra muren med en vandnæse

Ved renoveringer og nybyg, er der nogle ting, du ikke kan undvære. Det gælder blandt andet en vandnæse, der også fås i høj kvalitet hos Profilmetal A/S. En vandnæse er en god investering, da den spiller en væsentlig rolle i at få vand ledet væk fra ydervæggen. Den bliver monteret ved døre og vinduer, hvor den forhindrer, at vand trænger ind i konstruktionen. Du kan vælge vandnæser i 14 forskellige farver, så det blandt andet kan matche med valget af trapezplader. En vandnæse kan fås i to standard størrelser – lille og stor. De er på henholdsvis 80-25-25×2000 mm og 80-40-25×2000 mm. Matcher det ikke med dine mål, kan du altid kontakte dem. De har mulighed for at lave en vandnæse i specialmål, så du er helt sikker på, at den matcher dit byggeri. Når du bestiller en vandnæse, kan du vælge helt op til 40 års garanti. Du er derfor helt sikker på, at du får et produkt, der kan holde, og som du bliver glad ved. Uanset om du er på udkig efter vandnæse, trapezplader eller andet til tag og facader, så er Profilmetal A/S uden tvivl din leverandør. Deres professionalisme, viden og høje kvalitet giver dig gode fordele, når du handler med dem.