En fleksibel løsning til den alternative tilbygning eller bolig

Overvægten af bygninger og boliger i både byen og på landet er opført i mursten. Dog findes der en alternativ bygningsform, som adskiller sig en smule – nemlig pavillonen. Pavilloner kan opføres til næsten ethvert formål og behov. Du kan nemlig både bruge pavillonen til kontor, butik, beboelse, skole og undervisning, institutioner, kantine og meget mere. 

Pavilloner har ikke ufatteligt mange år på bagen, men er blevet en populær løsning til opførelse af tilbygning af kontor, institutioner eller beboelsesformål. Denne bygningskonstruktion har indhentet særligt mange gode reaktioner grundet fleksibilitet, kvalitetsmaterialer i topklasse og tilpasning til ethvert formål.

Et sikkert valg i holdbare materialer

Gennem årene har pavillonbyggeriet vundet stort indpas over hele landet. Det er blevet opført til brug for alt fra kontor og mødelokaler til undervisningslokale, hotelværelser, tilbygning og en række andre formål. Dens materialer gør det let og effektivt at opføre og kræver altså ikke en langvarig konstruktionsproces. De praktiske pavilloner er nemlig præfabrikerede og færdiggøres altså mest muligt på en fabrik i et lukket miljø. Pavillonen og modulet er en enormt effektiv løsning, når tilbygningen eller udvidelsen til skolen skal gå tjept. De præfabrikerede pavilloner opføres efter en sikker fremgangsmåde og transporteres ud til det ønskede opstillingssted. Det hele bliver klaret for dig i samarbejde med FOCUS Moduler A/S. Du kan altid få gratis og uforpligtende rådgivning og hjælp fra deres kyndige fagfolk. Pavillonerne og modulerne tilbydes både til salg og leje i nye og brugte faconer. Her kan du finde et pavillon modul til salg og leje.

Pavilloner, der kan dække ethvert behov

Der findes et enormt bredt udvalg af pavilloner og moduler, der kan tilpasses til ethvert formål. Fantasien kan endda ikke sætte grænsen. Pavillonen er blevet særligt populær, fordi den er hurtig at opføre. Desuden er pavillonens materialer holdbare og giver et sundt indeklima. Et sundt indeklima er nemlig enormt vigtigt for en optimal udluftning og et tilstrækkeligt lysindfald. Både krop og sind fungerer bedre, når der er rummeligt, lyst og friskt, hvilket pavillonmoduler kan facilitere. Følgende byggeri i pavilloner tilbydes hos FOCUS Moduler A/S:

  • Kontor
  • Butik
  • Beboelse
  • Skoler og undervisning
  • Institutioner
  • Mandskabsbeboelse og -ophold
  • Kantine
  • Sygehuse og laboratorier

De oplistede er langt fra de eneste, der findes i sortimentet. Skal det gå nemt og hurtigt, kan hele opsætningen klares uden at skulle lægge en hånd på det. Der udbydes nemlig en totalentreprise af dit valgte pavillonbyggeri. Du slipper for bekymringer og byggerier i overpris med en fleksibel pavillon til en skarp pris.