En New Yorker glasvæg giver et moderne udtryk

Er du interesseret i at skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem? Så kan en New Yorker glasvæg være løsningen for dig. Hos First Floor CPH kan du få New Yorker glasvægge i de størrelser og antal fag, der passer ind i dit hjem. De laver også glasvægge, som passer godt ind på et badeværelse eller som trappeværn.

Hos First Floor CPH kan du få en New Yorker glasvæg

Hos First Floor CPH kan du få en New Yorker glasvæg, og de er fremstillet i førsteklasses materialer. Standarden er 4 mm tykt hærdet sikkerhedsglas. Der er også mulighed for at vælge matteret glas, hvilket er velegnet til badeværelset eller soveværelset. Riflet glas kan du vælge, hvis du vil have et klassisk look. Til kontorlandskaber og mødelokaler producerer First Floor CPH deres New Yorker glasvægge i lydisolerende glas. Der er tænkt over alle detaljerne i deres New Yorker glasvægge – og den vigtigste detalje er måske måden, hvorpå lyset får fri strøm gennem glasvæggen. Det kan gøre enormt meget for et rum. Samtidig afskærmer en New Yorker glasvæg lyd og lugt, så du eksempelvis i soveværelset kan få en dejlig nats søvn uden forstyrrelser. Klikker du ind på www.firstfloorcph.dk, kan du få et overblik over de størrelser, de leverer som standard. Men hvis du gerne vil have det indrettet på en anden måde, kan de sagtens skræddersy en New Yorker glasvæg til dig. De har mange års erfaring og værner om deres håndværk, så du er i gode hænder hos First Floor CPH.

En glasvæg er en veldesignet tilføjelse til hjemmet

Du kan også finde glasvægge hos First Floor CPH. En glasvæg passer perfekt ind i badeværelset. Disse løsninger indeholder messing i form af messinglister mod gulv, loft og væg. Fabrikanten anvender naturmessing, som patinerer over tid og giver et flot udseende. En glasvæg kan også installeres som et trappeværn. Det ser fantastisk ud på trappen ved en eventuel repos. Der er et hav af muligheder, og First Floor CPH sender gerne en medarbejder ud, som kan komme med gode idéer, måle op og hjælpe med at forventningsafstemme i forhold til din glasvæg. Derefter kan First Floor CPH varetage alt, der er forbundet med levering og montering. Er du interesseret i enten en New Yorker glasvæg eller en glasvæg, kan det varmt anbefales at tage kontakt til First Floor CPH. Deres store ekspertise vil blive din fordel, og du vil helt sikkert blive imponeret over deres flotte håndværk.