Få en praktisk og kreativ løsning med container udlejning

Står I og skal have afviklet et stort event med mange gæster, mangler I spontant mere kontorplads eller har I bare brug for mere opbevaringsplads? Container udlejning kan være en sjov måde at indramme et event på eller være en praktisk løsning på et midlertidigt pladsbehov. Hvad enten jeres behov er, kan container udlejning helt sikkert være den rigtige løsning for jer.

Få et nyt syn på containere

Os danskere associerer mest containere med store containerhavne fyldt med containere, der står rundt omkring i verden og bliver transporteret rundt på store skibe med de varer, som vi har bestilt på nettet. Men en container kan være meget mere end dét. Container udlejning er gennem de seneste år blevet brugt hyppigere og hyppigere til indretning og udsmykning af store kulturelle events, såsom festivaler. Det er en god, praktisk løsning på et problem og er med til at give et råt udtryk.

Ved container udlejning gennem DC-Supply er det muligt for jer at leje nærmest lige den slags container, som I står og har brug for. Om I er en virksomhed, der spontant har brug for mere opbevaring, udvidet kontorplads eller om I er nogle, der skal afholde et event og ønsker at tilbyde jeres gæster seje, indrettede containere, så er der noget for enhver smag.

Lej en container efter jeres behov

Gennem container udlejning kan I leje isolerede containere og reefere containere, som er egnet til køl og frys. DC-Supply har en ekstensiv lejeflåde af containere fra en størrelse på blot 6 fod til containere på hele 40 fod, og I er i stand til at leje dem i både kortere og længere perioder – og over flere år, hvis det skal være. Så hvorvidt jeres midlertidige behov pludselig bliver mere permanente, eller at jeres gæster bliver så vilde med containeren, at de gerne vil flytte ind, så er container udlejning helt sikkert en mulighed for jer.

Containere er ikke længere kun forbeholdt store transportskibe eller bruges til at indrette byggepladser, de behøver bestemt ikke at være grå, kedelige og uden personlighed. Ved container udlejning kan I leje indrettede containere og sågar en container, der er indrettet som en bar. Så grib muligheden nu, tænk nyt og få et nyt syn på containere, og se dem som en kreativ løsning på jeres behov.