Få hjælp til erstatningssamvær fra en advokat med speciale i forældremyndighed

Forældremyndighed og samvær bør der altid være enighed om, hvis det er muligt. Der kan være behov for en advokat, der kan hjælpe under processen, uanset hvor enkel eller kompliceret sagen er. Advokatfirmaet Strauss & Garlik har den rette advokat med speciale i forældremyndighed samt sager om erstatningssamvær.

Lær om dine rettigheder til erstatningssamvær på foraeldremyndighed.dk

Enes I ikke som forældre, kan det ende med, at samvær enten nægtes eller gøres besværligt. I disse tilfælde er det muligt med erstatningssamvær, som Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe med. Erstatningssamvær kan være noget Familieretshuset eller Familieretten fastsætter, som en erstatning for samvær, der ikke blev gennemført. Det kan blandt andet være relevant, hvis bopælsforælderen har hindret samværet uden grund. Der kan også være behov for erstatningssamvær, fordi aftaler i forhold til samvær er blevet brudt. Er det et generelt problem, kan du anmode om nedsættelse af samværet fra den anden forælder. Det kan blandt andet være nødvendigt, for at du kan få din hverdag til at hænge sammen. Uanset hvorfor du har behov for erstatningssamvær, kan du være sikker på, at din advokat kan hjælpe dig. De har stor erfaring inden for sager om samvær og kan derfor altid stå klar til at løse de retslige udfordringer. Når det kommer til erstatningssamvær, kan du derfor tage kontakt uden tøven. Er du interesseret i at vide mere om erstatningssamvær, eller ønsker du at finde kontaktoplysninger, så kig ind på foraeldremyndighed.dk.

Vælg en god advokat med speciale i forældremyndighed

Går du fra din partner, uanset om det er på god fod eller det er mere problematisk, så har du brug for en vejledende advokat med speciale i forældremyndighed. Advokatfirmaet Strauss & Garlik garanterer god advokathjælp. Deres advokater med speciale i forældremyndighed har forståelse for hele processen, og de kan derfor guide dig bedst muligt igennem forløbet. Foruden at have en advokat med speciale i forældremyndighed, vil du også være sikker på, at der tænkes på barnets behov. Det er vigtigt, at jeres barn ikke føler sig skyldigt i skilsmissen, eller at de er tilsidesat på grund af skilsmissen. Advokaten er i tæt samarbejde med en børnepsykolog, hvor der bliver vurderet, hvordan barnet trives under forløbet. Selvfølgelig vil din advokat med speciale i forældremyndighed holde styr på formalia og paragraffer. De kan hjælpe dig, uanset om du ønsker at have fuld eller fælles forældremyndighed. I begge tilfælde er det selvfølgelig vigtigt, at I kan enes. Vil du gerne lære mere om, hvad en advokat med speciale i forældremyndighed kan gøre for dig, så tjek gerne foraeldremyndighed.dk.