Fodergrossisten.dk har levende foderinsekter

Når små og store danske zoologiske haver skal bestille eksotisk dyrefoder, er det ofte hos Fodergrossisten.dk, at handlen klares. Her finder man nemlig et bredt udvalg af forskellige typer dyrefoder; alt lige fra levende foderinsekter til BARF hundefoder i den helt rigtige kvalitet. Samtidig sørger virksomheden for at levere maden hurtigt og lige til døren, så ens kæledyr ikke risikerer at gå sulten i seng. Læs mere om virksomheden og deres katalog i artiklen herunder.

Tjek Fodergrossisten.dk for levende foderinsekter

Har man eksotiske kæledyr derhjemme, som f.eks. ville sætte pris på at blive fodret med levende foderinsekter, er www.fodergrossisten.dk en god side at have bogmærket. Her finder man nemlig et af landets bedste udvalg af levende foderinsekter og næsten med sikkerhed også den type, som du har brug for til de dyr, som du skal fodre. Lige nu tæller kataloget både melorme, brune fårekyllinger, fuldvoksne græshopper, voksmøl, kakerlakker og andre ”lækkerier”. Man kan selv vælge, om man bestiller 100 gram eller 1 kilo levende foderinsekter eller antal imellem 10 og 1000 levende foderinsekter. Uanset hvilken type levende foderinsekter du ender med at putte i indkøbskurven til dit kæledyr, kan du altid forvente, at de opdrættes under kontrollerede og ordentlige forhold, og at levering desuden forløber helt, som den skal.

Forkæl din hund med BARF hundefoder

Er det mere almindeligt dyrefoder, du kigger efter, f.eks. hundefoder eller kattefoder, kan Fodergrossisten.dk naturligvis også klare sagen. Her har man mulighed for at bestille BARF hundefoder. BARF hundefoder egner sig perfekt til hundeejere, som vil være ekstra sikre på, at deres hund spiser sundt i hverdagen. BARF hundefoder er nemlig fyldt med naturlige råvarer, som en hund også ville sætte tænderne i, hvis den levede vildt ude i naturlige omgivelser. Således er der ikke korn i BARF hundefoder, men i stedet en naturlig blanding af kød og andre gode sager, som både er sundt for hundens mave, og som i øvrigt også nok skal få den til at logre lystigt med halen, når det er spisetid.

Kig eventuelt selv forbi www.fodergrossisten.dk, hvis du vil se nærmere på udvalget af både BARF hundefoder, levende foderinsekter og andre typer dyrefoder. Med en kombination af høj kvalitet og fornuftige priser kan man roligt forvente at gøre en god handel hos dem, hver eneste gang man køber dyrefoder til privat brug eller til erhvervsbrug, f.eks. i minizoos og lignende.