Forlovelsesringe til den store dag

Hvis du er på udkig efter den perfekte forlovelsesring, skal du ikke lede længere end til BARTOLI Copenhagen. De har et bredt udvalg af ringe i guld, hvidguld, rosaguld og sølv – med eller uden diamanter. Alle deres ringe er lavet af materialer af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at hun vil elske den.

BARTOLI Endless kollektion indeholder traditionelle solitaire ringe med diamanter. Den fås i guld, hvidguld eller rosaguld med diamanter på op til 1,0 ct. Så uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller noget lidt mere unikt, så har BARTOLI de helt perfekte forlovelsesringe til dig.

Forlovelsesring – Historien bag

Forlovelsesringe har været en tradition i Skandinavien i århundreder og blev oprindeligt kun udvekslet mellem medlemmer af adelen. Med tiden blev de dog mere og mere almindelige i alle samfundsklasser. I det 19. århundrede blev forlovelsesringe et statussymbol for kærlighed. I dag er de stadig en populær måde at symbolisere evig kærlighed og engagement på.

For så vidt angår forlovelsesringe, er der meget overtro knyttet til dem. Hvis du mister din forlovelsesring eller tager den af, siges det at betyde uheld. Desuden siges det, at den person, der først sætter forlovelsesringen på sin partners finger, er den person, der har mest at skulle have sagt i ægteskabet.

Når det gælder design og udseende af forlovelses- og vielsesringe, er der ingen faste regler. Man kan i princippet gøre, hvad man vil, og følge sin egen smag og sine egne ønsker. Så hvis du har dit hjerte sat på en bestemt stil af en forlovelsesring, skal du ikke lade nogen fortælle dig, at du er nødt til at vælge noget andet.

Køb en forlovelsesring med diamanter

Når I er klar til at tage jeres forhold til det næste niveau, er det tid til at begynde at tænke på forlovelsesringe. Tidligere var det almindeligt med enkle ringe, men nu er forlovelsesringe med en eller flere diamanter blevet et meget populært valg. Den klassiske forlovelsesring er en ring med hvide diamanter. Diamanten symboliserer kærlighed, og en diamant er en meget hård og stærk sten, samtidig har den en særlig glød og skinnende klarhed – et symbol på jeres stærke kærlighed til hinanden. Du kan vælge en ring med en enkelt sten, men du kan også købe en forlovelsesring 3 sten – for eksempel en smuk vielsesring med 3 sten på række. Uanset hvilken stil af forlovelsesring du vælger, vil den være et symbol på