Gør det nemt for ansatte at stemple ind og ud

Selv ikke i virksomheder med faste mødetider er det en selvfølge, at ansatte møder ind præcist til tiden, eller går præcist når de skal. Det er ikke nødvendigvis dårlig arbejdsmoral, der er årsag til disse uoverensstemmelser. Trækker håndtering af en kritisk arbejdsopgave ud, må ansatte blive længere, og er der omvendt ikke mere at lave for i dag, er der ingen grund til, du betaler dem for bare at stå.

Skaf et stempelur til tidsregistrering

Hvordan holder du så styr på, hvor mange timer du skal give løn for? Svaret er, at du får et stempelur til din virksomhed. Du kan finde stempelure til tidsregistrering med og uden behov for stempelkort, hvor de sidstnævnte selvfølgelig er digitale løsninger og nok lidt mere præcist kunne betegnes som terminaler. Digitale modeller har i øvrigt ikke noget ift. farvebånd, som du i tide og utide skal skifte.

Hvad med et digitalt tidsregistreringssystem?

Introducerer du et system til tidsregistrering i din virksomhed, så slipper du – og dine ansatte – for meget af bøvlet forbundet med håndtering af timesedler. Et tidsregistreringssystem kan indeholde mange features, der gør det attraktivt for virksomheder at investere i. Bl.a. kan ansatte måske selv følge deres stemplinger hjemmefra, så de ikke er i tvivl om, hvor lang tid du tror, at de har arbejdet.

Kontakt et firma inden for tidsregistrering

Hvis du vil være sikker på, at alle ansatte får den løn, de har krav på, og at ingen går hjem, så snart de føler for det, uden at kan mærkes på lønsedlen, så få stempelure til tidsregistrering. Og overvej også at investere i et tidsregistreringssystem, der kan gøre hele eller dele af arbejdet forbundet med tidsregistrering i din virksomhed digitalt og automatisere meget af det, hvilket letter arbejdsgange.

Kontakt et firma inden for tidsregistrering – så finder du ud af, hvilken løsning er oplagt til dig.