Inddrag kosten som en del af behandlingen med indflydelse på krop og sind

Mad har en stor betydning for mange mennesker. Når vi skal have godt samvær, spiser vi mad. Når vi skal hygge os, spiser vi mad. Når der er møder, er der mad. Vi er omgivet af mad hele tiden, hvor det kan være svært at modstå fristelserne. Men man skal også huske, før vi kan leve, skal vi have mad og drikke. Men når det så er sagt, så har den mad, vi spiser stor indflydelse på krop og sind. Uanset om man døjer med inflammation, hovedpiner, fordøjelsesproblemer, gigt, allergier, stress, livsstilsygdomme, hormonelle ubalancer eller kroniske smerter, kan kosten være en vej til at rette op på problemerne. Spis dig rask er derfor en mulighed, hvis man oplever problemer med krop og sind.

Det store puslespil

Mad er en stor størrelse, og det kan være svært at vide, hvad der er godt for kroppen, og hvad der ikke er. Ofte kommer der nye anbefalinger, og det kan være svært at følge med. Derudover er der nogle vitaminer og fedt, kroppen skal have. Det er et stort puslespil, og derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp, hvis man gerne vil spise sig rask. Med spis dig rask kan man inddrage kosten som en del af behandlingen. Det kan være god ide at tage et kursus, hvor man får introduceret, hvordan kosten kan bruges som behandling, og hvordan viden om dette er et af de vigtigste redskaber, man kan besidde.

Viden der er god

Med et kursus i spis dig rask får man en grundlæggende viden om kroppens funktioner, hvordan kosten påvirker disse, værktøjer som kan bruges i vejledning, praktiske øvelser, viden om kosttilskud og meget mere. Mere viden er altid godt, og det er vigtigt at være opdateret på ny viden.