Indret firmæts pauserum

Man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt et rum kantinen er i et større firma. Ikke alene er det her, hvor dine medarbejdere holder deres pause og får ladet batterierne op, inden arbejdsdagen igen går løs, det er også her, hvor de har mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs og interagere med kollegaer, de ikke normalt støder på i deres arbejdsdag.

Derfor er det ikke kun funktionaliteten, der skal være i højsæde, når du tænker på at indrette en kantine – hyggen og den afslappede atmosfære er mindst lige så vigtig.

Find den helt rigtige forhandler

Når du er ved at undersøge hvilket firma, der skal indrette din kantine, er det derfor vigtigt, at du har ovenstående i mente. Samtidig med at forhandleren selvfølgelig skal have alt inden for Kantine inventar og des lige, skal de også kunne visualisere hyggen og den afslappede atmosfære, så kantinen kan blive et rum, der danner rammer for den gode pause. Kontakt en forhandler, der er erfaren på området, og som lige præcis kender nøgleordene, når du siger ”hygge”.

Alt til indretningen i din kantine

Der indgår rigtig mange elementer, når vi taler kantine inventar. Ikke alene skal der selvfølgelig være et funktionelt køkken med alt, det indebærer af hårde hvidevarer, ovne, komfurer, bordplads, opbevaring osv. Du skal også have en fuldt funktionel ”café”, hvor medarbejderen kan shoppe deres frokost ud af det større udvalg og en form for registrering, hvor de enten betaler eller bliver noteret for, hvad de spiser. Det er forskelligt, om et firma vælger, at medarbejderne indbetaler en fast pris for kantinemad, der evt. bliver trukket i deres løn, eller om man betaler for, hvad man spiser. Derudover skal der selvfølgelig også være et siddeområde med behagelige stole og borde i god højde, som danner rammer for måltidet. Find en forhandler, der har det hele inden for kantine inventar.