Indret hjemmet med messing

Måske er I flyttet i nyt hus, eller måske vil i gerne give det gamle hus lidt nyt liv. Der er heldigvis masser af muligheder for at gøre det hyggeligt og sætte sit eget præg på indretningen. Vi bruger mange timer i hjemmet, og derfor er det også rart at gøre lidt ud af indretningen, så man føler sig godt tilpas.

Små ting som for eksempel messing knager og matchende greb kan være en lille ting, som alligevel gør meget for indretningen. Messing knager forhandles blandt andet hos Møller & Mammen.

Indret med messingknager

Messing er et materiale, der fungerer i mange forskellige stilarter. Det kan være prikken over i’et i det lidt moderne, eksklusivt indrettede hjem med mange moderne møbler, hvor messinglooket kan være dét, der bryder. Matchende messing knager eller kroge i hjemmet kan på den måde give det sidste til jeres indretning.

Det kan også være, at i er mere til genbrugslooket med gammeldags møbler i mørkere toner. Her kan messing knager også være prikken over i’et. Messing knager kommer i mange versioner, og hvis du finder nogle med for eksempel udskæringer er de perfekte til genbrugsstilen. I øvrigt er messing også et oplagt materiale at vælge, hvis man for eksempel selv upcycler en kommode eller et vitrineskab, og møblet mangler håndtag.

Nyt eller gammelt

Man går aldrig galt i byen med en knage i messing, fordi materialet passer til så mange forskellige stilarter. Messing knager er både flotte når de er helt nye og skinnende, men de er også flotte, når tidens tand har gjort sit, og de får et mere gammeldags look. Det er et materiale, der kun bliver mere charmerende med tiden.

Budgetvenlig indretning

Det kan være dyrt at indrette på ny, hvis man både skal have maling, nye møbler og andre ting på én gang. Derfor kan det være en god idé at lave om lidt hen ad vejen. Der er ingen, der siger, at det hele skal stå færdigt på én dag. Det kan i øvrigt også være ganske hyggeligt at have et indretningsprojekt, man kan gå og hygge sig med i lang tid.

Hvis man gerne vil spare penge på sin indretning, kan det også være de små og mindre dyre ting, der gør forskellen. Trænger I til nye knager eller greb, kan I for eksempel udskifte alle knager med messing knager. Det giver nyt liv, og man skal ikke undervurdere, hvordan de små ting kan binde indretningen sammen.