Indretningsidéer til jeres garage

Garagen er måske ikke lige den del af huset, man tænker på, når man siger ordet ‘indretning’. Garagens funktion kan være mange, men hovedsageligt bruges garagen til opbevaring af alverdens ting. Det er oftest ikke kun biler, der fylder i garagen, men også flyttekasser, værktøj, bildæk og alt det, der snart skal køres til genbrug eller på lossepladsen. 

Maksimal udnyttelse af pladsen i din garage 

Garagen er det sted, man først tænker at stille skrald og affald ud, hvis man skal have det stående et par dage, før man får det på lossepladsen. Det er ganske smart, med sådan en ekstra udbygning af huset, hvor man kan sætte alle de ting, man ikke gider se på i dagligdagen – men kan det være mere effektivt? 

Der er rigtig gode muligheder for at skabe endnu mere plads til alle de ting, du har brug at stille i garagen. Du kan for eksempel skaffe dig nogle lagerreoler og placere dem tæt op ad muren i garagen. Det er den helt optimale udnyttelse af pladsen i din garage. På lagerreolerne kan du stille kasser, mindre møbler, malerbøtter og meget mere. Det vil helt sikkert få alt din rod til at se meget mere organiseret ud – hvilket det også vil være. 

Hobbybord

Et hobbybord i garagen kan have mange funktioner. Om det er til dig eller manden, må I selv finde ud af. Husk på, at I også kan deles om det fremragende bord til at skabe alverdens ting. Din mand mangler sikkert tit et bord, der kan tåle lidt slid, og at der kommer en malerplet hist og her. Med et stort, solidt hobbybord i jeres garage bliver det stedet, hvor byggeprojekter, malerprojekter og måske endda dine børns projekter bliver til. Garagen bliver et sted med plads til store armbevægelser.