Indretningstips til hjemmekontoret

Skal et af værelserne i din bolig laves om til et hjemmekontor? Det kan være en rigtig god løsning for dem, der arbejder hjemmefra, og er også et godt sted at samle vigtige papirer og planer. Har du brug for lidt inspiration eller tips til projektet, så læs med her!

Start med de rette møbler

Hvis pointen ved kontoret er et forbedret arbejdsmiljø til hjemmearbejde, så er noget af det første og vigtigste, man kan kigge på, skrivebordet og kontorstolen. Det kan nemlig være hårdt for kroppen at bruge mange timer foran computeren, særligt hvis man ikke sidder rigtigt i stolen. Undersøg derfor gerne ergonomiske kontorstole, som kan give din krop den rette støtte og dermed skabe de sundeste rammer for dit arbejde. Et hæve-sænkebord kan også være en god idé for lidt variation i arbejdsstillingerne, hvor du kan stå op og arbejde.

Alt efter hvor stort dit kontor er derhjemme, er der også andre gode tilføjelser, du kan prøve, når det kommer til møblementet. Man kunne fx finde en sovesofa, så kontoret kan laves om til gæsteværelse, når det bliver nødvendigt. Her kan du sagtens finde en sovesofa, der passer til den lidt professionelle og minimalistiske stil, kontorer ofte indrettes i. Sovesofa fra Hestbæk er et godt eksempel, men du kan søge videre på nettet og lede efter noget, der passer til din smag.

Plads til opbevaring

Kontoret er et oplagt sted at finde plads til opbevaring, der ikke rigtig hører til nogle steder i huset. Det kan være alt lige fra vigtige dokumenter og billeder til hobby-grej eller samleting. Du kan gøre opbevaring lettere for dig selv ved at finde skabe og reoler med gode organiseringsmuligheder. Ved at organisere alle de blandede ting, der skal opbevares derinde, undgår du, at tingene bliver væk for dig. Her kan du også have dine bogreolerne til at stå.