ISOtunes – headset i allerhøjeste kvalitet

Står du og mangler nogle rigtig gode høretelefoner? Skal de helst kunne tilknyttes til Bluetooth og være støj-isolerende? Så bør du tage et kig på de mange forskellige høretelefoner fra ISOtunes.

Med ISOtunes headset får du altså lyd i den bedst mulige kvalitet, og så er de også formet, således at du oplever den bedste komfort i øret. Ønsker du altså komfort og god lyd til arbejdspladsen, løbeturen eller andet fritid, så kan du helt sikkert bruge et par fra ISOtunes. Bluetooth fungerer på alle smartphones, og derfor kan du også let og enkelt tilkoble din telefon til disse høretelefoner. På den måde har du altid muligheden for at have styr på diverse samtaler.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af headset fra ISOtunes.

Stort udvalg af ISOtunes høretelefoner

Har ISOtunes fanget din interesse? Så er det vigtigt, at du tager et kig på det store udvalg, før du vælger det perfekte headset. Der findes nemlig mange forskellige typer, og det er vigtigt, at du finder dem, som passer til lige præcis dine krav og behov.

Blandt det store udvalg finder du ISOtunes Free. Disse er designet, så de er lette og behagelige at bruge en hel arbejdsdag. Opkald tages nemt ved et tryk på den ene øreprop. De er støv, sved og vand bestandige, og så har batteriet en kapacitet til 7 timers brug.

Udover disse finder du også ISOtunes PRO version 2. Her får du et par høretelefoner med 16 timers batteritid, der er 100% vandtætte. Med disse får du muligheden for at blive sikret mod støjen på arbejdspladsen og samtidigt kunne modtage opkald og lytte til musik fra din smartphone.

Du kan også vælge ISOtunes XTRA All version 2.0. Her får du også et lækkert headset, som dæmper baggrundsstøj fra bl.a. motorer, plæneklippere og støvsugere og giver ren lyd ved telefonsamtaler. Disse høretelefoner har også et letvægts nakkebånd for god komfort.

Uanset hvilken type høretelefoner, som du er på udkig efter, så finder du med garanti et par fra ISOtunes, som lever op til dine forventninger.