Køb sjovt Playmobil legetøj til børn i alle aldre hos Legebyen.dk

Playmobil byder på mange timers sjov med fantasifuld leg og kreative historier med alt fra pirater, riddere, feer, landlig idyl og actionfyldt byliv. Se nærmere på det brede udvalg hos Legebyen.dk, og læs mere om legetøjet her i artiklen.

På www.legebyen.dk finder du alt i Playmobil legetøj

Hvis du er på udkig efter legetøj, der vækker fantasien og henvender sig til både piger og drenge, bør du se nærmere på Playmobil, som findes i et stort udvalg hos Legebyen.dk. Legetøjet har eksisteret i næsten halvtreds år, og det holder stadig – og det med god grund. Her er der tale om kvalitetslegetøj, der vækker nysgerrigheden og indbyder til sociale lege, hvor børnene får styrket sine sociale kompetencer. Dette gælder for eksempel evnen til at indleve sig i forskellige roller og føle empati for andre. Med de mange sjove temaer er der for alvor mulighed for at bruge fantasien og finde på sjove historier. Det meste Playmobil henvender sig som udgangspunkt til børn fra 4 eller 5 år og opefter, men de har derudover også udviklet en serie til børn på 18 måneder og op, som ikke indeholder små dele. Der er derfor god mulighed for at finde legetøj til børn i alle aldre, når du klikker dig ind på legebyen.dk.

Leg med pirater, prinsesser, dukkehuse og brandbiler med Playmobil

Udvalget af Playmobil på www.legebyen.dk byder på mange forskellige sæt fra forskellige temaverdener, der hver især henvender sig til forskellige aldersgrupper og interesser hos børnene. Her kan du blandt andet leve dig ind i andre verdener og tider med pirater, riddere, prinsesser eller feer. Eller du kan holde dig lidt mere virkelighedsnært og nutidigt med temaer som storbyliv, jul, sjov med familien, action eller landlig stil. Hvis dit barn har et dukkehus, som mangler ekstra udstyr, eller hvis han eller hun altid har drømt om et dukkehus, bør du især se nærmere på temaet Dollhouse. Her finder du både store og flotte dukkehuse samt flot tilbehør til de forskellige rum med alt fra køkken, stue og badeværelse til værelser til babyer, teenagere og voksne. Hvis du er i tvivl om, hvilket sæt du skal vælge til dit barn, kan det være en god ide at gå efter dit barns specifikke interesser. Drømmer din søn eller datter for eksempel om at blive brandmand eller politimand? Så er sæt fra temaet City Action et oplagt valg, mens sættene med zoologisk have fra Family Fun temaet er oplagt, hvis dit barn elsker dyr. Der er også noget for børn, der er vilde med eventyr, når du går på opdagelse i temaerne Fairies, Princess eller Knights. Det er naturligvis også muligt at kombinere flere temaer i legen, hvilket giver mulighed for mange sjove og fantasifulde historier. Gå på jagt på legebyen.dk, og find netop det Playmobil sæt, dit barn ønsker sig allermest.