København kombucha – bobler til hyggelige stunder

Skal du holde fest eller blot have familie og venner på besøg? Leder du efter noget helt specielt at drikke? Så bør du prøve København kombucha.

Ikke alle kender til kombucha, men det er en let, boblende drik af gæret te. Kombucha har efterhånden taget verden med storm, og derfor finder du også den lækre drik i mange varianter. København kombucha er vinøse og yderst elegante. Disse er nemlig hældt på luksuriøse champagneflasker, så du kan servere den alkoholfattige drink på fornemmeste vis. København kombucha er ideelle alternativer til dig, der elsker mousserende vin eller champagne, og du finder med garanti en smagsvariant, der falder i din smag. Du kan vælge mellem Hidcote Blue, Rosa Rugosa og Bee Pollen. Hidcote Blue er den sikre vinder, da den vandt produktprisen “Sol over Gudhjem” i 2019. De andre er dog mindst lige så lækre til en varm sommerdag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af København kombucha.

Giv smagsløgene en oplevelse med København kombucha

Du kan med god grund gå på opdagelse blandt de lækre drikke. København kombucha byder på en helt unik og kompleks smag, som bl.a. har noter af æble, citrus, ingefær og andet. Du kan med stor fordel nyde en flaske kombucha til forretter med nødder, oliven eller chips, eller du kan drikke den til retter, der inkluderer skaldyr og fisk samt andre lette retter. Du finder også en København kombucha, som minder om rosévin. Denne har en behagelig duft af rosenblomst samt toner af røde bær og krydderier. Denne er helt perfekt til en sommeraften på altanen eventuelt til desserter med kager, is eller bær.

Åbner du en flaske København kombucha, vil du opleve en nydelse, der svarer til, når du åbner en flaske mousserende vin – blot med mindre alkohol. Du kan altså nyde livets helt specielle øjeblikke, men med mindre alkohol i blodet. Det er altså et festligt, flot og alkoholfattigt alternativ til dem, der ikke kan eller ikke har lyst til at drikke alkohol. Forkæl dig selv eller dem du kender med en lækker flaske.