Kørestolen: Få din frihed og selvstændighed tilbage

Der er langt flere danskere, der har glæde af en kørestol, end du måske lige går og tror. Det er nemlig både et hjælpemiddel til dem, der slet ikke kan gå selv, men også dem, der har problemer med motorikken, balancen eller hurtigt bliver udmattede.

Overvejer du at investere i en kørestol til dig selv eller én, du holder af? Her kan du blive klogere på, hvad du skal overveje og hvilke muligheder, der er på markedet.

Et væld af muligheder

Du er ikke begrænset til kun få udgaver af kørestolen. Der findes mange forskellige modeller, hvis du undersøger markedet.

Hos SeniorSalg.dk har de et stort udvalg af forskellige kørestole, så du nemt kan finde den rigtige til dine behov. Måske skal du bruge en praktisk udgave til hverdagen, der er nem at pakke med i bilen, eller måske er det vigtigere, at du nemt kan komme omkring?

Er du gangbesværet, men ønsker ikke en decideret kørestol, er der også mange muligheder. Du kan blandt andet overveje en rollator, der gør det nemmere at komme rundt på egen hånd inde som ude.

Uanset hvad du mangler for at blive mere fri i hverdagen, kan SeniorSalg.dk hjælpe dig med hjælpemidler, der letter hverdagen.

Elektrisk eller ej?

De fleste kørestole skal skubbes frem med armene. Det er dog ikke sikkert, at du har kræfterne til det selv. Hvis du eller din kære ikke selv har kræfterne til at rulle afsted, kan det være en god ide at overveje en elektrisk kørestol. Det kræver få armkræfter at styre med joysticket.

Optimer din kørestol med tilbehør

Udover selve kørestolen kan du også overveje forskelligt tilbehør. Der er nemlig god grund til at overveje ting som en ekstra pude, regnslag, benstøtter eller lignende tilbehør. Har du brug for at have din stok eller et iltapparat med, kan du også få dertil fremstillede holdere.

Først og fremmest skal du sikre dig, at dit hjælpemiddel passer til dit behov, men der er derudover rig mulighed for at personliggøre kørestolen, så du får endnu mere glæde af den.

Find din kørestol hos SeniorSalg.dk

Er du gangbesværet, eller kender du nogen i din nærmeste omgangskreds, der har svært ved at gå? En kørestol er ikke forbeholdt dem, der slet ikke selv kan gå, for mange danskere kan få og har allerede glæde af hjælpemidlet i hverdagen. Tjek udvalget hos SeniorSalg.dk, og få din frihed og selvstændighed tilbage.