Læs de mange Academic singles anmeldelser og se de mange fordele

Academic Singles er en datingside, der henvender sig til højtuddannede akademikere. På siden bliver du matchet med andre singler, der har lige så høje ambitioner som dig selv. Det videnskabelige baseret matching system gør, at du altid kan finde en ligesindet partner på Academic Singles. I denne anmeldelse vil vi tage et nærmere kig på siden, og se om den leverer det, den lover. Academic Singles er en datingside, som lægger vægt på at matche folk med hinanden ud fra deres personlighedstræk. Dette gøres ved hjælp af en videnskabelig personlighedstest, som alle brugere skal igennem, inden de kan oprette et login. På denne måde er man sikret et match med andre singler, som systemet mener, man har potentiale til at have et langvarigt forhold med. Derfor er det altså værd at investere tid og energi i at besvære de spørgsmål som kommer undervejs. Læs mere om de mange fordele ved at benytte sig af Academic Singles og læs de mange Academic Singles anmeldelser.

Start din dating med at besøge Academic Singles

Academic Singles har fået meget forskelligt omtale. På Trustpilot har Academic Singles desværre kun 1 ud af 5 stjerner, idet der uheldigvis er en del brugere, der har haft en negativ oplevelse på datingsiden. Mange har oplevet problemer i forhold til betalingen, hvor de altså mener, at de har betalt for meget for deres oprettelse af medlemskabet. Dog ser man på Trustpilot også, at Academic Singles tager kontakt til de mange sure kunder for at hører hvad der har været den dårlige oplevelse, så de altid kan forbedre.

Er du udannet og ønsker at finde en med samme livsstil – Så er Academic Singles det rette sted for dig

Det resulterer i, at en del af de negative anmeldelser faktisk er ændret til det bedre. Fx har Academic Singles en kundeservice, der er udover det sædvanlige. Helt generelt har Academic Singles faktisk en række funktioner, der gør det attraktivt at være medlem. Blandt andet modtager du, så snart du har besvaret spørgsmålene ved oprettelse af login, en besked fra kundeservice, hvor du bliver budt velkommen til siden. Derudover bliver du foreslået, hvordan du kan få flere matches samt, hvordan du bedst muligt bruger deres side.