Lyt til lydbøger med app, og oplev ultimativ frihed

Elsker du lydbøger? Så er tales Premium lige noget for dig! Deres lydbøger app er perfekt til læseheste, der også vil kunne nyde den gode bog, hvor det ellers ikke var muligt. Med tales Premium er det f.eks. muligt at lytte til lydbøger, imens du står op i bybussen, eller du kører i bil.

Hos tales.dk er det selvfølgelig også muligt at købe alm. bøger. Kigger du efter gaveidéer? Se udvalget af kogebøger, sci-fi bøger, fantasy bøger m.m. online. Du får dag til dag-levering!

Lydbøger app – den perfekte løsning

Apps til lydbøger er populære. For et fast abonnement er det muligt at få adgang til et stort bibliotek med lydbøger, uanset hvor henne man er i Verden. Hvorfor gå på kompromis med din underholdning? Dyk ned i spændende universer, som de bedste forfattere har skabt. Find de nyeste lydbøger med denne app, der rummer noget til alle.

Tegn et abonnement på lydbøger, og download appen tales Premium til iOS eller Android. Du har mulighed for at lytte til de nyeste bøger, men også klassikere som Ringenes Herre, Game of Thrones og De syv søstre. Hos tales samarbejder de med de største forlag, hvilket er grunden til, at de kan tilbyde så mange af de bedste og nyeste lydbøger via deres app. Du får samtidig alt sammen til en god pris, når du er tilmeldt tales Premium.

14 dage uden betaling med tales Premium

De første 14 dage er gratis! Du får lov til at prøve tales Premium uden betaling i 2 uger efter tilmelding, hvor du kan nyde de bedste lydbøger på markedet. Lad være med at gå glip af dette tilbud.

”Hvorfor vælge en app til lydbøger?”. Det er et rigtig godt spørgsmål, og mange uden for branchen har måske studset over, hvordan lydbøger pludselig er blevet så populære. Når man først har prøvet tales appen til lydbøger, så er det dog klart og tydeligt, at der er en masse fordele. Først og fremmest er der adgangen. Man har med ét touch hurtigt adgang til et kæmpe bibliotek af de allerbedste bøger. Selve lydbøgsformatet gør, at man nu kan lytte til bøger i situationer, hvor man ellers ikke kunne læse. Mange nyder godt af at bruge tales Premium, når de handler ind, eller når de kører bil. Der er også fleksibiliteten ved at have det hele på en mobil enhed med mobilt internet. Det gør, at man ikke er afhængig af et Wi-Fi signal for at lytte til lydbøger via app.

Prøv tales Premium nu, og dyk allerede ned i en god bog i dag. Der er masser af underholdning i vente og masser af serier, der blot venter på at blive lyttet til.