Oplev Århus i fortiden og i nutiden

Er du i gang med at planlægge en tur til Aarhus? Måske har du aldrig været der før, eller måske har du været der flere gange. Uanset hvad har Aarhus som regel noget at byde på. Du kan både opleve Aarhus midtby, Aarhus i fortiden, bølgerne i åen og ved havnen samt grønne områder både i og uden for Aarhus.

Besøg Den Gamle By

Aarhus er især kendt for attraktionen Den Gamle By, hvor du kan komme ind og se, hvordan man levede før i tiden, omkring H. C. Andersens tid. Dette er en interaktiv seværdighed, hvor du kan besøge de gamle butikker, hvori du kan købe fortidens varer. Tæt på den gamle by finder du også Botanisk Have, hvor du kan nyde de flotte grønne områder og mange forskellige smukke blomster og planter.

Hold dig opdateret

Hvis du gerne vil vide mere, om de ting som sker i ny og næ i Aarhus, kan du også følge med på https://aarhusnetavis.dk/, hvor der nogle gange opdateres, om det der sker i Aarhus. Måske er der en særlig udstilling i en begrænset persiode, du kan se på et museum såsom Den Gamle By, Moesgaard museum eller ARoS. Det kan også være, der reklameres for billetter til en festival eller en koncert i nærmere fremtid, som du gerne vil holde øje med og deltage i.

Besøg indre by

Du kan også nyde Aarhus inde fra midtbyen. Her kan du shoppe i de mange butikker i gågaderne. Nyde en frokost på Salling Rooftop, Streetfood eller ved en af caféerne langs åen. Skal du være ekstra kulturel kan du besøge ARoS, et kunstmuseum hvor du i toppen kan opleve panorama udsigt i regnbuens farver. Hvis du er til sjove forlystelser kan du også tage et smut i Tivoli Friheden, hvor både store og små kan more sig.