Pas godt på dig selv med masker og mundbind

Det at bære mundbind og masker er i dag noget, der synes at være blevet en hel normal del af hverdagen. For selvom der er mange af os, der hellere vil være foruden den ekstra accessory i vores ansigt, så ved vi, at den er vigtig.

Her er der nemlig tale om det værnemiddel, der kan sørge for, vi tager godt vare på os selv, således vi ikke udsætter os selv for smittefarer, men vi værner også om andre, idet det netop kan være os selv, der er den smittende og til fare for andre.

Det handler om at vælge den absolut højeste standard

Og når der er tale om noget, der er så essentielt, når vi begår os i større forsamlinger af mennesker, hvorfor der også her er en høj risiko for smittefarer, så bør maskerne og mundbindet være i en god kvalitet. Der er nemlig flere af disse på markedet, som ikke lever op til de højeste standarder, hvorfor de ikke giver os den beskyttelse, vi egentlig forventer.

Du skal derfor være opmærksom, når du søger at købe masker og mundbind. Særligt bør du holde øje med, om de er i minimum 3 lag, CE-godkendte og har et FFP2 NR.

Derfor bør du vælge et FFP2 mundbind

Med et FFP2 NR mundbind er der tale om den europæiske standard for åndedrætsværn, og det betyder, at der her hviler en god beskyttelse mod især faste partikler og aerosoler. Denne godkendelse er sammenlignelig med den amerikanske N95 godkendelse. Og derfor er der tale om en meget høj standard.

Hvis det er præcis det, du leder efter, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; lomax.dk, hvor du netop har rig mulighed for at finde masker og mundbind i den højeste kvalitet.