Sådan sikrer du, at du får en god fødselsdag som gamer

Fødselsdag er for mange den dag på året, som de glæder sig mest til. Det er den dag, hvor de bliver fejret af deres nærmeste, og hvor de får de gaver, som de har gået og ønsket sig. Men hvordan sikrer du dig, at du får en god fødselsdag, hvis din fødselsdag er lige rundt om hjørnet? Det vil vi hjælpe dig med igennem dette indlæg. Læs med herunder.

Planlæg i god tid

Det er altid en god idé at lave en plan for dagen i god tid. Ved at sætte en dato, og fastsætte hvilke ting der skal laves på dagen, så kan du lettere slappe af når den store dag kommer. Derudover så kan du invitere dine gæster lang tid før festen, og derved give dem muligheden for at sætte det i kalenderen før andre ting.

Når du planlægger i god tid, så vil du også hurtigt opdage, hvis der er ting du skal huske op til. Det kan f.eks. være at købe pynt, at hyre en til at servere mad, eller noget tredje.

Lav en ønskeliste i god tid

For at sikre, at du får gaver, som du kan bruge, og som du bliver glad for. Så er det en god idé at lave en ønskeliste i god tid. Ved at lave den i god tid, så kan du sende den ud tidligt, og dermed give dine gæster rig mulighed for at finde netop det du ønsker dig.

På en ønskeliste med fødselsdagsønsker, så er det en god idé at finde ønsker til forskellige priser. På den måde, så sikrer du dig at alle kan være med, og ingen føler sig forpligtet til at købe noget, som de ikke har råd til. Derudover så er det en god idé at linke til det du ønsker dig. Det er de færreste der har styr på gaming udstyr, grafikkort og andet, som vi forestiller os, at du ønsker dig.

Sørg for at være til stede

Når du er gamer, så kan det være fristende at liste ind til computeren i løbet af aften. Men vi anbefaler, at du sørger for at være til stede, og for at informere dine spillevenner om, at du holder fødselsdag den dag. På den måde, så er du nærværende med dine gæster, og bliver ikke uvenner med dine makkere, selvom der er raid i WoW eller lignende.