Sådan vælger du en brandslukker til bil

Det er altid en god idé at have en brandslukker til bil med i bilen, hvis uheldet skulle være ude en dag. Der er dog forskel på de mange brandslukkere på markedet, og det er naturligvis ikke helt ligegyldigt, hvilken én du vælger. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og af netop den grund står vi klar til at hjælpe dig. Lige her kan du nemlig læse meget mere om netop brandslukkere til biler, så du kan få valgt den helt rette til netop din bil. Så læs med her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg af brandslukkere og find den helt perfekte brandslukker til bil til dine ønsker og behov.

 

Derfor skal du have en brandslukker til bil

En brandslukker til bil er dit våben, og hvilken type du skal vælge afhænger af, hvilken form for brand, der kan tænkes at opstå, hvor du placerer den samt hvem, der skal anvende den. Går der ild i din bil, kan du blandt andet overveje en brandslukker i klasse B. Disse brandslukkere egner sig nemlig til brande i væsker som Benzin, olie, alkohol, glasfiber, maling m.m. Og måske du undrer dig over, hvorfor du overhovedet skal have en brandslukker til bil – for burde den ikke være designet med sikkerhed i mente? Og jo, det burde den – og det er den selvfølgelig også. Men det betyder ikke, at uheldet ikke alligevel kan være ude. Der er nemlig mange potentielt brandfarlige komponenter i din bil, og derfor en du altid have en brandslukker med dig, når du er ude at køre.

 

Hvilken brandslukker til bil skal jeg vælge?

De forskellige brandfarer, som der er, når du kører i din bil betyder, at din brandslukker til bil skal være i stand til at kunne slukke brande af flere forskellige brandklasser. Som sagt, kan du blandt andet kigge på en brandslukker i klasse B, der kan slukke brande i olie. Du skal dog også have en brandslukker, der kan slikke brand i ledninger og polstring, og dette egner ABC-pulver sig godt til.