Sådan får du de lokale nyheder

Når man læser de landsdækkende nyheder, er der ikke mange nyheder fra ens lokalområde. Især hvis man bor i en lidt mindre by. Men det er vigtigt at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår i ens egen by. Derfor er der lavet en netavis til hver enkelt kommune i Danmark.

Hvordan du finder netavisen, og hvilke slags artikler der findes herpå, kan du læse om her:

Artikler om alt fra erhverv til kultur

Du kan finde både store og små nyheder på netavisen, og artikler inden for mange emner. Netaviserne finder du her. Artiklerne inddeles i emnerne kultur, erhverv, debat og politik, samfund, 112 og Danmark. På den måde er du godt dækket af nyheder, som omhandler de emner du interesserer dig for.

Måske er du vild med kultur livet, og ønsker at opleve flere kulturelle ting i din kommune. De forskellige kulturtilbud, og hvordan det for eksempel går for de enkelte restauranter, kan du læse om på hjemmesiden. Det kan hjælpe dig til at få et overblik over, hvilke ting du kan deltage i. Måske åbner et nyt museum, eller et foredrag afholdes.

Læs også nyheder fra hele landet

Det er godt at kunne holde sig opdateret på, hvad der sker i ens egen kommune. På den måde kan man følge med i kriminaliteten i området, hvilke arrangementer der afholdes, og hvilke politiske debatter som tages op. Du kan tilmed selv indsende nyheder og læserbreve til netavisen.

Men ud over de lokale nyheder, kan du under sektionen kaldet Danmark læse nyheder fra hele landet. Det betyder at du både får interessante artikler fra lokalområdet, og de vigtigste nyheder herfra, men at du på samme tid også kan læse om de vigtigste landsdækkende historier. På den måde har du alle dine nyheder samlet et sted, og du kan nemt skabe dig et overblik over alle nyhederne.