Sjovt og kreativt overblik med piktogrammer børn

Ønsker du at lære dit barn om, hvordan man skaber et overblik over en tralv hverdagsuge? Så er det måske en tavle med piktogrammer børn, som er løsningen.

En tavle er et utrolig nemt værktøj for børn at benytte, og den kan være yderst lærerig. Med piktogrammer børn kan du skabe et visuelt overblik over hverdagen for dit barn, og du gør det endda på en sjov og kreativ måde, således at de barn med garanti vil blive motiveret til at udføre de forskellige aktiviteter og pligter. Dette er også grunden til, at der findes en masse forskellige magneter med piktogrammer børn, så du har muligheden for at vælge netop de magneter, som visualiserer dit barns rutiner morgen, middag og aften. Nogle af magneterne med piktogrammer børn viser de rutiner, som går igen i løbet af ugen, men der er naturligvis også nogle med billeder, som kun skal bruge én enkelt gang i ugen. En typsik morgen kunne være at stå op, tage tøj på, spise morgenmad, børste tænder og cykle i skole. Dette har du mulighed for at visualisere for dit barn. Du skal blot placere dem i den rigtige rækkefølge.

Idet du har med magneter at gøre, kan du nemt og hurtigt skifte de aktiviteter ud, som ikke går igen i løbet af ugen. Hvis dit barn eksempelvis  har en dag i ugen, hvor han eller hun dyrker sport, så kan du nemt tilføje dette, og dermed gøre dit barn opmærksom på, at han eller hun skal dyrke sport på den pågældenede dag.

Hvis dette lyder som noget for dig og dit barn, så finder du her et stort udvalg af piktogrammer børn.

Kommunikér med dit barn med piktogrammer børn

Noget af det første, du kan gøre, for at hjælpe dit barn med at skabe overblik er, at inddele dagen i morgen, middag og aften. Dette har du mulighed for med de tre piktogrammer børn, der hver især illustrerer de tre tidspunkter på dagen. Morgen er symbolet af en sol, der er ved at stå op. Middag er symboliseret med en sol, der står højt på himlen. Aften er symboliseret med en halvmåne. Dette er en god start, og derefter kan du placere piktogrammer børn, som du ønsker. Disse piktogrammer børn kan være med til at skabe en visuel kommunikation mellem dig og dit barn, og med de smarte magneter har du således mulighed for at skabe et billedsystem til jeres daglige kommunikation.