Skab overblik med planlægningstavler

Mangler du noget overblik på arbejdet eller derhjemme? Kunne du godt tænke dig noget fysisk, hvorpå du kan skrive alle dine tanker og planer ned? Så bør du tage et kig på udvalget af planlægningstavler.

Planlægningstavler er en type whiteboard, som er inddelt i uger, år eller andre parametre, der kan gøre det nemmere for dig at planlægge dit arbejdsliv eller privatliv.

Eksempelvis finder du planlægningstavler med kvadratisk indretning. Det smarte ved de mange tern er, at de inddeler tavlens overflade i overskuelige tern, som du kan bruge til at skrive i eller tegne mønstre efter. Denne type tavle er rigtig god, hvis du har brug for at lave udregninger på din tavle. Den er også super god til dig, hvis behov skifter fra dag til dag. Du har nemlig muligheden for selv at tegne netop de mønstre, du har behov for for at skabe overblik. Planlægningstavler med kvadratisk inddeling er et godt valg til dig, der ønsker struktur og frihed på samme tid.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af planlægningstavler.

Planlægningstavler med uge- og årskalender

Hvis du har behov for at skabe overblik for hver enkelt dag i detaljer, så bør du anskaffe dig en tavle med ugekalender. Her er hver dag inddelt i mange felter, som du kan fylde ud med alle dine planer. Dette er praktisk, hvis du har en travl og presset hverdag. Der er masser af plads til at skrive en detaljeret dag. Du kan også tilføje magneter til dine dage, som kan hjælpe dig med at markere vigtige begivenheder.

Hvis du har brug for at planlægge langt ud i fremtiden, kan du med stor fordel vælge planlægningstavler med årskalender på. Her vises årets 53 uger, som du kan udfylde. På den måde kan du huske begivenheder og planer langt ud i fremtiden. Hvis planerne ændrer sig, kan du blot slette dem igen. Disse planlægningstavler er altså super gode investeringer, hvis man ønsker en mere struktureret dag. Det hjælper nemlig tit at se sine planer fysisk, i stedet for at skulle gå og huske på dem.