Teak havemøbler – indret din have med stil

Er du på udkig efter nye havemøbler? Leder du efter noget rustikt, som kan passe ind i enhver have? Så bør du anskaffe dig nogle teak havemøbler.

Med teak havemøbler får du det helt klassisk look til din have. Du finder alt fra stole, solsenge, gyngestole samt borde og bænke i flere forskellige former. Uanset om du leder efter et rundt eller firkantet bord, en foldbar eller solid stol, en bananbænk eller en helt almindelig rektangulær bænk så kan du finde det i teak havemøbler. Med et havemøbelsæt kan du inviterer alle venner og familie over til en hyggelig grillaften eller et brætspil på de varme sommerdage. Når solen endelig er fremme er det med at nyde den så meget som muligt, og dette kan du bedst gøre med teak havemøbler. Du kan sidde og nyde en god bog på solsengen eller spise en lækker is ved bordet. Du kan også med stor fordel placere en bænk af teak ude foran dit hus. På den måde kan du nyde solens stråler hele dagen og udnytte den danske sommervarme så godt som muligt. Dette har du med garanti også set hos en af naboerne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af havemøbler i teak.

Derfor bør du vælge teak havemøbler

Teak havemøbler er utrolig gode og have stående udenfor. Dette er blandt andet fordi, teak er utrolig modstandsdygtigt, når det kommer til alger. Der findes to former for teak, som begge har deres fordele.

Kerneteak finder man i den inderste stamme. Denne form for træ er mere olieholdigt, hvilket også gør den yderst modstandsdygtigt.

Klassisk teak sidder på stammen. Dette er præget af en mindre mængde olie og mere varierende farvetoner. Grundet den mindre mængde olie skal træet rengøres mere end kerneteaken. Dette rådner dog ikke. Fælles for dem begge er, at de får en flot hvid-sølv farve, hvis det står ubehandlet. Teak havemøbler er altså et godt valg, hvis ikke du ønsker at bruge for meget tid på behandling, og uanset hvilket type møbel du er på udkig efter til haven, så kan du finde det blandt det store udvalg af teak havemøbler.