10. maj 2023

Tid til forandring?

Visuel skønhed er en meget individuel sag, fordi der kan være meget stor forskel på, hvad du synes er smukt og hvad dine venner synes. Bare prøv at spørge dem om deres yndlingsfarver. Du får næppe samme svar fra dem alle sammen. Det er med god grund, at et udtryk som ”smag og behag” bruges så ofte, som det jo gør.

Når det kommer til det menneskelige skønhedsideal, så er der heldigvis også stor forskel på, hvad vi synes er attraktivt. Du har sikkert også din helt egen stil, eller i hvert fald et indtryk af, hvordan du opfatter dig selv. Det er helt OK, også selvom du ikke synes, du skiller dig nok ud fra mængden. Du behøver nemlig ikke være anderledes for at være noget helt særligt.

Har du lyst til at få en tatovering?

Hvorvidt du kan lide tatoveringer eller ej, så er der ingen tvivl om at de er populære blandt en stor del af befolkningen. Der kan være mange grunde til at få en sådan kunstnerisk kropsudsmykning. Nogle vil for eksempel gerne have et minde om en særlig begivenhed, andre håber på at skabe en følelse af at være lidt unik. Og nogle synes bare, den valgte tatovering ser flot ud. Se et eksempel på en af de lokale tatovører, som du kan finde online: Tatovør i Købehavn.

Har du prøvet at lege lidt med dit udseende?

En tatovering kan være et stort skridt at tage, hvis dit primære mål er at ændre på dit udseende. Hvis du føler dig eventyrlysten, så kan du prøve andre ting først. Det er eksempelvis nemt, og mindre permanent, at bede frisøren om en ny smart frisure. Eller du kan købe noget tøj, der ikke er magen til det, der allerede hænger i dit skab. Flip ud med spændende farver, som ikke er dikteret af den seneste mode.