Undertøj og nattøj til børn skal være i sunde materialer

Undertøj og nattøj til børn er slet ikke enkelt at finde de mest passende produkter af. Det handler nemlig om meget mere, end at det passer, selvom det ”bare” er til børn. Det handler om, hvorvidt materialet er et, der irriterer huden, og derudover om, hvilket design det har, og om det er for tykt eller tyndt.

Undertøj

Mht. undertøj til børn er det en smule vigtigere at koncentrere sig om materialet end designet, hvis en af de to faktorer skulle få det til at koste mere end sædvanligt. Små børn, især babyer, men også lidt ældre børn har alle følsom og sart hud, fordi de ikke er særligt udviklede endnu. Det har de mange år til at blive. Men det betyder ikke, at de ikke skal have båd tøj og undertøj i klædeskabet nu såvel som om ti år. Der er dog stor forskel på undertøj til børn og ældre. Følgende link sender dig til en hjemmeside, som har en masse funktionelt undertøj til børn i de rette materialer: luxkidz.dk/111-undertoj. Piger bruger oftest, hvad der kaldes hipsters, mens drenge bruger boxers. De to typer for underbukser er designet efter de to forskellige kroppe, og efter en intention om, at børnene skal kunne bevæge sig og lege ubegrænset af deres undertøj. Underbukserne kan ofte matches i både design og materiale med en undertrøje.

Nattøj

Nattøj skal helst være behageligt og blødt at have på, da man ikke skal irriteres af materialet om stivhed at nattøjet om natten. Det vil nemlig forstyrre søvnen, hvilken er ekstremt vigtig, for at børn kan have energi om dagen. Netop derfor er der jo også lavet nattøj; man kan ikke sove i de materialer, man har på i dagtimerne. Dog skader det sjældent, hvis dit barn insisterer på at sove i sit undertøj. Det er i de rigtige materialer.