Vinteroprydning i klædeskabet

Brr! Puha, kulden er krøbet ind gennem sprækkerne i hjemmene Danmark over. Med stigende elpriser er det ikke med samme fornøjelse, vi skruer op for varmen derhjemme. Til gengæld er det endelig blevet sæson for hyggesokker, smukke, dekorative og ikke mindst varme striktrøjer.

Selvom vi ved, at årstiderne skifter, synes kulden altid at komme fra den ene dag til den anden. Hvis du stadig kommer til at hive diverse toppe og shorts op fra tøjskuffen, når du skal vælge outfits, kan det godt være, det er på tide at få ryddet ud i klædeskabet, så garderoben matcher vejret udenfor.

Væk med sommertøjet

Løse sommerkjoler eller -skjorter, kortærmede og shorts hører ingen steder hjemme i den danske vinterkulde. Send sommertøjet på ferie på loftet og hent dem ned, når foråret atter toner frem. Ikke nok med, at det vil gøre den daglige tøjkrise noget lettere at have ryddet ud i tøjet, så tager alle de tykke striktrøjer også en del mere skabsplads end det tynde sommertøj gjorde.

Mangler du møbler til opbevaring, kan du lede efter forslag på https://produkttrends.dk/. De sammenligner produkter og giver anmeldelser af dem hver især. Så kan du få gemt alle dine sommersko væk!

Trendy vintergarderobe

Du kan med god samvittighed kigge efter varmt, nyt tøj til vintergarderoben. Hvis du selv strikker eller kender en, der gør, er det nu, du skal til at bestille et par strikkesokker eller en flot, unik hue. Mindst lige så vigtigt er det at investere i et par gode vanter, så du kan holde dig varm, når du færdes udenfor.

Synes du, at huen altid ødelægger frisuren, kan du lede efter ørevarmere i stedet, og klør halstørklæder for meget om halsen, kan du forsøge dig med en halsedisse eller en neckwarmer i stedet.

Med en god vinteroprydning er du klædt godt på til at gå ud og nyde vinterlandet!