ZENZO står bag en række miljøvenlige bioposer til detailhandel og restauranter

ZENZO er en del af BioBag International, der er verdens største producent af miljøprodukter såsom bioposer. Sammen indgår de samarbejder med forskningsinstitutter og har salgskontorer i mere end 18 lande verden over. Herfra formidles både bioposer til restauranter, bioposer til detailhandel og mange andre produkter under kategorien miljø og affaldshåndtering.

Stort udvalg af bæredygtige bioposer til detailhandel

Det er nok de færreste, der er gået glip af de miljøbevidste tendenser, der har spredt sig gennem samfundet de seneste år. Dette har i hvert fald medført en stigende efterspørgsel på miljøvenlige alternativer til plastik. Derfor har flere også fået øjnene op for produktudvalget hos ZENZO. De forhandler nemlig et vidtspændende udvalg af bioposer til detailhandel, industri og restauranter. Disse poser er bionedbrydelige og komposterbare, og de giver på den måde mulighed for at bortskaffe madaffald med god samvittighed. Det store udvalg af for eksempel bioposer til detailhandel er produceret i Europa og derfor certificeret derefter. Du kan således vide dig sikker på, at de bioposer til detailhandel, du får leveret, er affaldsposer, der aldrig efterlader mikroplast i naturens kredsløb, men i stedet nedbrydes sammen med det affald, du smider ud. Det nedbrydelige materiale er fremstillet af stivelse fra majs og bionedbrydelige polymerer, og derfor er det på ingen måde skadelig for naturen. Få fat i bioposer til detailhandel, industri eller restauranter i mange forskellige størrelser på www.zenzo.dk.

Håndter madaffald optimalt med bioposer til restauranter

Det er ikke kun i detailhandlen, at man har set en stigende efterspørgsel efter miljøvenlige alternativer til plast. Også brancher, der håndterer madaffald på daglig basis – såsom restaurationsbranchen – gør nemlig i stigende grad brug af bioposer. Bioposer til restauranter er nemlig praktiske, idet de giver mulighed for at håndtere madaffaldet på en måde, der er mest hensigtsmæssigt for natur og miljø. Bioposer til restauranter gør det på den måde muligt for dig og din restaurant – og andre forretninger der laver og håndterer mad – at kompostere madaffald, uden at det kommer til at indeholde mikroplast. De smarte poser er nemlig 100 % bionedbrydelige, da de fremstilles af majsstivelse og komposterbar polymer. Hos ZENZO leveres rummelige bioposer til restauranter, sådan at der er plads til al det madaffald, jeres forretning producerer i løbet af en dag. Få fat på poser med plads til helt op til 120 liter affald, der desuden sagtens kan holde stand på grund af materialets høje styrke. På www.zenzo.dk kan du læse mere om de specifikke mål på bioposer til restauranter og andre forretninger, der håndterer madaffald, som alle kommer i en pakke med 20 poser pr. rulle.

Blev din interesse for bioposer til detailhandel eller bioposer til restauranter vagt? Så kan du med fordel besøge www.zenzo.dk, hvorigennem du har mulighed for at kontakte et team af imødekommende medarbejdere, der kan hjælpe dig med at få et passende parti bioposer sendt i din retning.